Сургалтын хугацаа 14 хоног
Сургалтын хуваар: Жилдээ 1-2 удаа
Хамрах хүрээ: Ноос, ноолуур боловсруулах үйлдвэр, шинжээч, судлаач нар
Огноо |
Цаг |
Хичээлийн сэдэв |
Цаг |
Өрөө |
Заах багш |
1. Онолын хичээлийн сэдэв |
|||||
ТУХАЙ БҮР |
08:00-12:50 |
Нэхмэлийн ширхэгт материалын тухай ерөнхий ойлголт. Нэхмэлийн ширхэгтийн ангилал. Нэхмэлийн нэр томъёо, тодорхойлолт |
2 |
№203 |
Х.Соёл-Ундрах |
ТУХАЙ БҮР |
13:20- 17:50 |
Байгалийн ба химийн гаралтай ширхэгтийн бүтэц, шинж чанар. Торго, хөвөн, хиймэл ба нийлэг ширхэгт |
2 |
№203 |
Х.Соёл-Ундрах |
ТУХАЙ БҮР |
08:00-12:50 |
Лабораторит өргөн хэрэглэгддэг англи нэр, томъёо, хэллэг |
2 |
№203 |
Х.Соёл-Ундрах |
ТУХАЙ БҮР |
13:20- 17:50 |
Ноос болон амьтны гаралтай онцлог ширхэгтүүдийн чанарын ангилал, зэрэглэл, стандартчилал |
2 |
№203 |
Х.Соёл-Ундрах |
ТУХАЙ БҮР |
08:00-11:10 |
Ноос болон амьтны гаралтай онцлог ширхэгтийн бүтэц, шинж чанар, онцлог. Ширхэгтийн морфологи ба гистологи бүтэц. Хайрсны төрөл, хэлбэр, хэмжээ |
2 |
№203 |
С.Саранцэцэг |
ТУХАЙ БҮР |
11:20-17:50 |
Бүтээгдэхүүний шинж чанарыг тодорхойлох үндсэн үзүүлэлтүүд. Ширхэгтийн бүтэц, голч, урт, атираа, бөх бат, суналт, шугаман нягт, номер |
2 |
№203 |
С.Саранцэцэг |
ТУХАЙ БҮР |
08:00-16:30 |
Ээрэх систем. Ноос болон амьтны гаралтай онцлог ширхэгтүүдийн анхан шатны боловсруулалтын технологи |
2 |
№203 |
С.Саранцэцэг |
ТУХАЙ БҮР |
08:00-16:30 |
Шинжилгээний үр дүнгийн статистик боловсруулалт |
2 |
№203 |
С.Саранцэцэг |
2. Дадлагын хичээлийн сэдэв |
|||||
ТУХАЙ БҮР |
09:00-17:00 |
Ноос болон амьтны гаралтай онцлог ширхэгтүүдийг ангилан ялгах, таних, дээж сонгон авах арга |
2 |
№102 |
З.Баяртогтох Ш.Нансалмаа |
ТУХАЙ БҮР |
11:20-17:00 |
Ноосны бүтэц тодорхойлох арга зүй. (Угаасан ноос, Самнасан ноолуур, үйлдвэрлэлийн технологийн хаягдал завод ноос, сэв хялгас, богино ноолуур) |
22 |
№102 |
З.Баяртогтох Ш.Нансалмаа |
ТУХАЙ БҮР |
11:20-17:00 |
Ноосны голч тодорхойлох арга зүй |
16 |
№102 |
З.Баяртогтох Ш.Нансалмаа |
ТУХАЙ БҮР |
11:20-17:00 |
Ноосны урт тодорхойлох арга зүй |
16 |
№102 |
З.Баяртогтох |
ТУХАЙ БҮР |
11:20-17:00 |
Ноосны чийг, тослог тодорхойлох арга зүй |
8 |
№205 |
Д.Цэвэлмаа |
НИЙТ |
ОНОЛЫН 1 КР |
16 |
|||
ДАДЛАГЫН 2 КР |
64 |
ХӨНГӨН ҮЙЛДВЭРИЙН СУДАЛГАА ХӨГЖЛИЙН ХҮРЭЭЛЭН